Pregled

  • Objavljeni poslovi 0
  • Pogledano 431

Opis kompanije

Agencija za privremeno zaposljavanje bavi se iznajmljivanjem kadrova (upućivanjem zaposlenih odredjenog profila na period koji je utvrdjen zahtevom Naručioca posla), odabirom i selekcijom kadrova, kao i posredovanjem u zapošljavanju.
Preko agencije za privremeno zaposljavanje možete angažovati kadrove za obavljanje najraznovrsnijih poslova, od nekvalifikovanih do visoko stručnih, u zavisnosti od potrebe.
Poslodavci koriste usluge agencije za privremeno zaposljavanje u slučajevima iznenadnog povećanja obima posla, ali isto tako  se obraćaju kada im je potrebna pomoć stručnih lica pri selekciji kadrova, koji su njihovi budući saradnici u poslu.
Agencija za privremeno zaposljavanje je spona izmedju nezaposlenog punoletnog lica, zaposlenog lica koje želi promenu zaposlenja ili dodatni posao, penzionisanog lica i Poslodavaca koji potražuje radnike.
Agencija za privremeno zaposljavanje je Vaša podrška, kako poslodavcima, tako i kandidatima. Dobra saradnja sa agencijom je brži put ka uspehu u pronalaženju što kvalitetnijeg kadra.
Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.